Berkelse baksels

Workshops

 

Heeft u altijd al willen leren hoe u een taart kunt vullen en bekleden? Of hoe u van die mooie toeven kunt spuiten op een cupcake? Volg dan een workshop van Berkelse Baksels!

Ik kom naar u toe, met alle benodigdheden voor het compleet decoreren van een taart en/of cupcakes. Ik leer u de basiskneepjes van het vak en zorg voor een geslaagde avond. Leuk voor een vrijgezellenfeest of avond met vriendinnen!

 

Deze workshop kost €37,50 per persoon en is te boeken vanaf 4 deelnemers.

 

Gallerij

Kinderfeestjes

Kinderen vinden het altijd leuk om bezig te zijn met iets lekkers. Als ze ondertussen ook nog hun creatieve kanten kunnen laten zien, is dat alleen maar mooi meegenomen!

Bij Berkelse Baksels heeft u de mogelijkheid een goed verzorgd kinderfeestje te boeken. Ik kom bij u thuis en leer de kinderen een boltaartje of 6 cupcakes te decoreren. Ook is het mogelijk om samen met de kinderen koekjes te bakken (voorwaarde hiervoor is de aanwezigheid van een goed werkende oven).

Ik zorg voor alle benodigde materialen en zorg ervoor dat na afloop de werkplek netjes achterblijft.

De feestjes zijn te boeken vanaf €12,50 per kind, met een minimum van 6 kinderen.

 

Gaat u liever zelf aan de slag?

Huur dan de taart of cupcake box! Hierin zitten alle materialen om er een geslaagd feestje van te maken! Alleen de verse ingredienten (boter, eieren) dient u zelf nog toe te voegen. In de box zit ook een stap voor stap uitleg: succe gegarandeerd!

De box is te huur vanaf €10,- per kind, met een minimum van 4 kinderen. Er wordt per box een borg van €75,- gerekend. Wanneer de box schoon, compleet en in goede staat wordt geretourneerd, zal de volledige borg teruggestort worden. Dit is ter beoordeling aan Berkelse Baksels.