Berkelse baksels

Algemene Voorwaarden

­Bij het gebruik maken van deze website en het plaatsen van een bestelling, gaat de koper akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Artikel 1: Bestellingen

U kunt een bestelling plaatsen via het contactformulier of e-mail. Hierna krijgt u een prijsopgave toegestuurd. Wanneer u hiermee akkoord gaat, dient er binnen 7 dagen een aanbetaling gedaan te worden. Hiermee bevestigd u de bestelling, en wordt de datum voor u gereserveerd.

Bij bruidstaarten dient 2 weken voor de leveringsdatum het volledige bedrag in bezit van Berkelse Baksels te zijn. Indien dit niet het geval is, vervallen alle verplichtingen van Berkelse Baksels.De aanbetaling vervalt dan ook aan Berkelse Baksels.

Betalingen van overige opdrachten geschieden in overleg. Wanneer u niet aan deze betalingsverplichtingen voldoet, vervallen eveneens alle verplichtingen van Berkelse Baksels. De aanbetaling vervalt eveneens aan Berkelse Baksels.

Artikel 2: Annuleren en weigering

Bestellingen van Bruidstaarten kunnen tot 3 weken voor de leveringsdatum geannuleerd worden. Bij annuleringen binnen drie weken voor levering, vervalt de aanbetaling aan Berkelse Baksels.

Overige bestellingen kunnen gannuleerd worden tot 2 weken voor de leveringsdatum. Bij annulering binnen twee weken voor levering, vervalt de aanbetaling aan Berkelse Baksels.

 

Berkelse Baksels behoudt zich het recht voor opdrachten te weigeren, zonder opgave van reden.

Artikel 3: Levering

Uw bestelling kan op afspraak afgehaald worden bij Berkelse Baksels. Ook is er de mogelijkheid uw bestelling te bezorgen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht, te weten: starttarief €2,50 + €0,25 per km.

Berkelse Baksels is niet verantwoordelijk voor beschadigingen, ontstaan nadat de bestellingen zijn opgehaald of afgeleverd.

Artikel 4: Allergieën

Berkelse Baksels kan op aanvraag rekening houden met allergieën. Wanneer u bij uw aanvraag geen specifieke allergieën benoemt, zal Berkelse Baksels hier geen rekening mee houden.

Berkelse Baksels is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van een allergische reactie.

Artikel 5: Copyright

Alle content op de website en de facebookpagina van Berkelse Baksels valt onder het copyright. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op via de website.

Berkelse Baksels maakt geen taarten na van aangeleverde foto's. Deze kunnen wel dienen ter inspiratie of verduidelijking van uw wensen. Ook door Berkelse Baksels eerder geleverde taarten worden niet 1 op 1 nagemaakt.