Algemene voorwaarden

 

Door het gebruik van de website van 'Berkelse Baksels' en/of het plaatsen van een bestelling aanvaardt de Koper deze Algemene Voorwaarden.

 

Algemeen

 

Artikel 1: Bescherming gegevens.

Alle gegevens die u aan ons verstrekt, worden opgenomen in een bestand. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

 

Artikel 2:  Intellectueel eigendom en auteursrecht.

Alle ontwerpen, foto's van de taarten en de teksten op deze site zijn eigendom van Berkelse Baksels en vallen onder intellectueel eigendom en auteursrecht. Berkelse Baksels mag alle informatie en beelden ten alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden.

Zonder toestemming mag er door derden geen gebruik gemaakt worden van onze eigendommen.

 

Artikel 3: Bestellen

Alle prijzen zijn op aanvraag. Onze prijzen zijn in EUR, inclusief BTW.

U kunt een bestelling plaatsen via het contactformulier.

Wanneer u akkoord gaat met het door ons gemaakte voorstel, wordt er een aanbetaling gevraagd om uw plek te reserveren.

Betaling kan contact of via een overboeking.

 

Bij vooraf overmaken gelden de volgende voorwaarden:

Indien u kiest voor vooraf overmaken dan dient u zelf de betaling in orde te maken.Uw betaling dient binnen 7 dagen op onze rekening te staan.

Wanneer wij binnen deze termijn geen (aan)betaling hebben ontvangen, houden wij recht voor uw bestelling te annuleren. Uw plaats wordt op dat moment vrijgegeven.

 

Artikel 4: Annuleren:

Na het plaatsen van een bestelling, gelden de volgende voorwaarden:

Als u tot twee weken voor de afgesproken datum annuleert, ontvangt u het gehele bedrag retour via bankoverschrijving, minus administratiekosten.

Bij annulering binnen een week voor de afgesproken datum, vervalt het recht op een teruggave.

Onze administratiekosten bedragen €5,-

 

Artikel 5: Weigering en overmacht

In geval van overmacht is 'Berkelse Baksels' niet gehouden hun verplichtingen jegens de Koper na te komen, respectievelijk wordt de verplichting opgeschort voor de duur van de overmacht.

Onder overmacht wordt verstaan onder meer, brand, storingen, energiestoringen, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers en weersomstandigheden.

Bij ziekte en ernstige persoonlijke omstandigheden behoudt Berkelse Baksels zich het recht voor een opdracht te annuleren of te verplaatsen.

Weersomstandigheden: Bij ernstige weersomstandigheden (KNMI code oranje en rood), vervalt de bezorgservice van Berkelse Baksels. De bestelling kan op afspraak afgehaald worden.

Berkelse Baksels houdt zich het recht voor een opdracht te weigeren.

 

Artikel 6: Allergieën

Bij het plaatsen van uw bestelling bent u zelf verantwoordelijk voor het melden van eventuele allergieën.

Ons gebak wordt volgens de HACCP richtlijnen gemaakt. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk kruisbesmetting proberen te voorkomen. Wij kunnen/mogen alleen geen 100% garantie geven dat het compleet allergeen vrij is. Bij ons bestellen is dan ook op eigen risico.

 

Artikel 7: Levering

Wij bieden de mogelijkheid uw bestelling te laten leveren op locatie. Hiervoor brengen wij kosten in rekening. Mocht u er voor kiezen uw bestelling af te halen, zijn de risico's voor uw eigen rekening. Berkelse Baksels geeft garantie tot aan de deur.